Könnyeivel küszködve hálálkodott Schobert Norbi: "Megmentették az életemet"

Forrás: Facebook/Schobert Norbert -
mentőhelikopter mentősök találkozás Schobert Norbi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi augusztus végén, kutyasétáltalás közben esett össze. A fitneszgurut mentőhelikopterrel szállították kórházba, a gyors beavatkozásnak köszönheti, hogy életben maradt.

Utólag derült ki, hogy Norbi stroke-ot kapott, így minden perc késlekedés az életébe kerülhetett volna. A segítség szerencsére időben érkezett és hamar kórházba tudták szállítani a sportembert, aki mára teljesen felépült a betegségből.

Régóta szerette volna személyesen is megköszönni a mentősöknek, hogy megmentették az életét. A Bors szervezésében nemrég sor került az újbóli találkozásnak, ahol Norbi a könnyeivel küszködve, elcsukló hangon fejezte ki háláját.

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

"Reméljük, hogy a jövőben már csak így, ebben a formában fogunk találkozni. Nagyon köszönök nektek mindent, és sok sikert, boldogságot kívánok" – mondta Norbi a budaörsi bázison felsorakozott mentőtiszteknek, akiknek egy-egy ajándékot is átadott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.