Rejtett üzenetben búcsúzott el rajongóitól Freddie Mercury - Ez az egyik utolsó felvétel a legendás énekesről

Forrás: WireImage/Steve Jennings -
rejtett üzenet Queen videó Freddie Mercury
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik videóklipben található a kétértelmű jelenet.

A legendás brit együttes, a Queen egykori ikonikus frontembere, Freddie Mercury idén ősszel ünnepelte volna a 75. születésnapját. Az énekest azonban harminc évvel ezelőtt, 1991 novemberében elragadta az AIDS, emlékét viszont mai napig őrzik dalai és a róla készült gigasikerű film, a Bohém rapszódia.

Freddie Mercury Forrás: WireImage/Steve Jennings

Halálának évfordulójához, november 24-hez közeledve vették most elő egyik utolsó videóját, amiben egy rejtett üzenet is található. Az együttes Innuendo című albuma 1991-ben jelent meg, ezen található többek között a The Show Must Go On is, mely az egyik legismertebb slágerük. A lemez több dalához is forgatott klippet a csapat, ám akkor még nem tudták, hogy ezek lesznek az utolsók Freddie számára.

Az énekes azonban sejthette, hogy többször már nem fog kamera elé állni, ugyanis These Are the Days of Our Lives című szám videójában benne hagyott egy rejtett üzenetet. A klip végén az énekes egyenesen belenéz a kamerába, bele a rajongók szemébe és azt suttogja:

A szívszorító üzenet jelentését egykori zenésztársa, Brian May is megerősítette - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.