Két hónap alatt 10 kilót hízott Tornóczky Anita, ezért kezdett drasztikus diétába

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
diéta fogyás Tornóczky Anita Tornóczky Anita fogyása drasztikus diéta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan biztosra vették, hogy az egykori műsorvezető, Tornóczky Anita is kés alá feküdt. A modellként is dolgozó hölgy azonban megelégelte a pletykákat, és elárulta, minek köszönheti átalakulását.

Nemrég Anita is elkapta a koronavírust, ami miatt kénytelen volt felhagyni korábbi szokásaival, és orvosa tanácsára két hónapra a sport is tiltott volt számára. Nem volt könnyű számára ez az időszak, ugyanis előtte folyton mozgásban volt, a kényszerpihenő alatt azonban felszaladtak rá a kilók.

Anita és férje ugyanis nem vetették meg a finom falatokat.

Amikor letelt a két hónap, rögtön újra sportolni kezdett és változtatott az életmódján. Az egykori műsorvezető hangulata nagyban függ attól, épp mennyit mutat a mérleg.

"Ha egészséges és fitt vagyok, érzem, hogy a lelkem is jó irányba alakul - és ha jó a kisugárzásom, ezt a pozitivitást tükrözi vissza a világ, amitől még jobb lesz a kedvem. Ha viszont nem érzem jól magam testileg, az lelkileg is megvisel" – mesélte a Bestnek Tornóczky Anita.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ezért komoly, radikális diétába fogott, mert nem bírja, ha lassan olvadnak le róla a kilók.

Heti háromszor súlyzós edzésekre jár, jógázik és naponta több kilométert is sétál kutyáival, a 10 kiló felesleg pedig már el is tűnt róla.

"Nem vagyok annyira egészségtudatos, mint kéne, de figyelek, hogy ne egyek fehér lisztet, finomított cukrot és tehéntejet. Rizslisztet, kókuszvirágcukrot és rizstésztát fogyasztok, és bár nagy tejfölmániás voltam, azt is növényi alapú termékekkel helyettesítem" – árulta el fogyásának kulcsát.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.