Új lány tűnt fel Andrei Mangra oldalán. Ő lehet az igazi párja?

Forrás: Instagram/KollányiZsuzsi -
Andrei Mangra Lissák Laura Tóth Andi és Andrei Mangra videóklip Tóth Andi Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus fotók jelentek meg a népszerű táncosról, Andrei Mangráról, aki azonban most nem Tóth Andi, hanem egy másik lány oldalán látható. A rajongók rögtön elkezdték találgatni, vajon együtt vannak-e?

Andrei Mangra Lissák Laurával alkot egy párt. Legalábbis Kollányi Zsuzsi most megjelent karácsonyi dalának videóklipjében, ahol ők a főszereplők. Andrei és szintén táncos partnere olyan hitelesen alakítják a szerelmespárt a kisfilmben, hogy a rajongók szerint nem kétséges, összejöttek egymással.

Andrei Mangra és Lissák Laura egy párt alkot a kisfilmben Forrás: Instagram/KollányiZsuzsi

A sármos táncosfiú magánélete azóta foglalkoztatja a közvéleményt, hogy feltűnt a TV2 showműsorában, a Dancing with the Starsban. A második évadban a népszerű énekesnő, Tóth Andi oldalán a győzelemig táncolták magukat, ám nem csak tehetségük miatt kerültek a címlapokra.

A két fiatal közt minden adásban izzott a levegő és egy ország találgatta, egymásba szerettek-e?

Andi viszont nemrég kijelentette, hogy csak barátok Andrei-jel, aki ezek után lehet hogy már tovább is lépett? A szerelmes pillantásokban gazdag karácsonyi kisfilmet ide kattintva tudjátok megnézni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.