"A szívroham kerülgetett" - Horváth Éva megmutatta, hogy élnek Balin

szívroham Új élet Bali család Horváth Éva költözés változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Horváth Éva és családja egy időre Balira költözött. A gyönyörű sztármami elárulta, mi volt a legnehezebb a költözésben.

Bali kétségkívül a sztárok egyik kedvenc nyaralóhelye. Edvin Martonék után Horváth Éváék is úgy döntöttek, fél évre az indonéz szigetre költöznek. A család azért döntött így, mert nem szeretik a telet.

Az utazás zökkenőmentesen ment, egy hét karantén után felfedezhették Balit. A kis Alexnek ugyanaz a dadája kint, mint pár évvel ezelőtt Kristófnak, így nem csoda, hogy Éváék otthon érzik magukat.

- mesélte Éva a Fókusznak. A sztármami szerint Kristóf élvezi a legjobban az utat, imádja a meleget és a hullámokat, ami nem csoda, hiszen mindössze féléves volt, amikor először Balin járt.

"Amikor elindultunk két gyerekkel, akkor a szívroham kerülgetett, hogy miket rakok be nekik, milyen gyógyszereket, és le kell, hogy kopogjam, mert annak idején Kristófnak is becsomagoltam gyógyszereket, amiket szerencsére nem használtunk (...) Ez volt a legfontosabb, hogy mindenre legyen nálunk valami"

-mondta a sztáranyuka, aki szerint Alex is hozzászokott már a meleghez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.