Alig lehet ráismerni: nagyon lepukkant, és egy lakókocsiban él a válófélben lévő Jason Momoa

válás színész lakókocsi Lisa Bonet Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, 16 együtt töltött év után válik Jason Momoa és Lisa Bonet. A színészről nemrég készült pár friss fotó, amin Jason finoman fogalmazva sem fest túl jól.

Amíg Lisa 3,5 millió dolláros otthonukban vészeli át a válást, addig Momoa egy lakókocsiban tengeti mindennapjait. A 42 éves színész egyik barátja kertjében húzta meg magát, a nemrég készült lesifotók pedig azt bizonyítják, nincs túl jó bőrben. A Trónok harca sztárja elhízott, lelakott a külseje, és sokkal inkább hajaz egy vademberre, mint egy hollywoodi sztárra - írja a Daily Mail. A lap friss képeket is közölt a színészről, amit itt tudsz megnézni.

Jason Momoa már nem így néz ki Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Momoát egy szakadt pólóban kapták lencsevégre, ám az is jól látszik, hogy felszedett pár kilót az elmúlt hetekben. Annyira azért mégsem kell aggódni az Aquamen sztárjáért, a színész lakhelyéül szolgáló lakókocsi ugyanis 220 millió forintot ér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.