Kiderült: ez a titka, hogy olcsón mindig hófehér maradjon a ruhánk

praktika videó háztartás fehér ruha Tiktok mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehér ruhák mosására gondosan oda kell figyelnünk, különben kedvenc ruhadarabjaink észrevétlenül beszürkülhetnek. A hatékony fehér mosás titka most egy szuper hasznos TikTok videóból kiderül. 

Kedvenc fehér ruhadarabjaink gondosabb mosást igényelnek, mint a színes ruháink. Van arra megoldás, hogy ne szürküljenek be hófehér felsőink, legalábbis a háztartási tippeket megosztó TikToker, @burcibaci ezt állítja.

Az ő praktikája az, hogy rakjunk a ruhák közé egy kupaknyi mosogatószert is. Fontos, hogy ne a mosószerhez vagy öblítőhöz tegyünk belőle.

Többen megvétózták a trükk hasznosságát, így a TikToker kommentben megjegyezte, hogy nem szabad sokat használni, hiszen a mosogatószer fel tud habosodni.

@burcibaci Which cleaning hack bave you adopted n never looked back? #clean#wash#washing#laundry#stain#cleantok#hack#fyp#tips#thegirlsthatgetitgetit♬ original sound - Makenzie Wilburn

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.