"Nyilván kell, hogy kapjon egy-két pofont" - Ambrus Attila szerint Aurelio jobb, ha meghúzza magát a börtönben

TV2 -
Aurelio börtön Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila tizenhárom évet ült börtönben, így pontosan tudja, mi vár Aureliora, aki emberrablás elkövetéséért, valamint a drogfogyasztási ügyeiért 3,5 év börtönbüntetést kapott.

Aurelio emberrablás elkövetéséért, valamint a drogfogyasztási ügyeiért 3,5 év börtönbüntetést kapott. A volt villalakó testileg és szellemileg is felkészültnek hitte magát, hiszen már december óta a behívójára várt. Hosszú ideje hangoztatta, hogy születésnapján kezdi börtönbűntetése letöltését, és február 16-án búcsút vett rajongóitól, melyet 1990 Ft-ért bárki megtekinthetett.

Azonban hiába várták Aureliót: másik börtönben jelent meg, sőt a búcsúvideója is átverés volt.

Ambrus Attila Aurelio kapcsán elmondta, hogy az egykori valóságshow-hős nem sok jóra számíthat a börtönben.

Ambrus Attila szerint nem vár sok jó Aureliora a börtönben TV2

"Van némi rálátásom erre a »zárt osztályra«, és az z érzésem, el lesz különítve, senkinek sem érdeke, hogy azonnal péppé verjék. De a börtönben vannak azért szabályok, én is lázadtam a rendszer ellen. De itt nem tudsz sem szép, sem okos lenni, előbb-utóbb helyére kerülnek a dolgok" - magyarázta a Viszkis, aki hozzátette, hogy a kinti stílusát Aurelionak sürgősen el kell felejtenie.

"Nyilván kell, hogy kapjon egy-két pofont, hogy tudja, merre van az arra! De szerintem meg fog jönni az esze, bízzunk benne, hogy van.

Vannak lehetőségek a börtönben, az a lényeg, hogy elteljen az idő, ha az ember dolgozik, még pénzt is kap. Kötelező most már felvenni a munkát, nem az van, hogy ülök a zárkában és simogatom a bal herémet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.