Ezért tűnt el Valkó Eszter: elárulta, mivel foglalkozik most

Forrás: TV2 -
Hollandia Valkó Eszter család munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszter hollandiai életéről vallott: így telnek a napjai odakint.

Valkó Eszter hosszú ideje él Hollandiában párjával és közös kisfiukkal, azóta ritkán szerepel a nyilvánosság előtt. Arról, hogy miért döntöttek a költözés mellett, és milyen odakint az élete Palik László YouTube-műsorában beszélt. Elárulta, annak idején a férje kapott egy jó álláslehetőséget, és mivel úgy érezték, hogy a sikertelen lombikok után jót tenne a környezetváltozás, belevágtak. Az utolsó beültetés sikeres lett Eszter szerint azért, mert ezzel a döntéssel sok addigi szorongását sikerült elengednie.

Valkó Eszter a hollandiai életről vallott Forrás: TV2

Azt is elárulta, hogyan telnek a napjai. "Mérsékelt impulzusokat kapok" - mondta. "

Napközben intézem a dolgokat, a háziasszony szerepét töltöm most be legfőképpen. Bevásárolok, takarítok, főzök, amikor mindezzel végeztem, elkezdek videókat gyártani"

Marha nehéz úgy beilleszkedni, hogy senkit nem ismersz"

Azt is elárulta, szívesen vállalna tévés szerepléseket, mert hiányzik neki az az alkotói munka és a kreativitás. Egyelőre nem terveznek hazaköltözni. "Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, abszolút nyitott vagyok mindenre. Most úgy látom, hogy tök jó Siminek itt. Rengeteg impulzust kap a bölcsődében, nemcsak hollandul, de angolul is beszélnek. Iszonyatosan sokat ad neki ez a hely" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.