Gyűlölsz nadrágot próbálni? Egyszerű trükkel kideríthető, jó méretet választottál-e

Forrás: Shutterstock -
ruhapróba nadrág Tiktok próba ruhavásárlás farmer farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki szeret ruhát vásárolni. Nagy a tömeg a butikokban, hosszú a sor a próbafülkék előtt, nem beszélve arról, hogy egy idő után fárasztó és csak nyűg a folyamatos öltözködés. Ez főleg télen igazán problémás, amikor több réteget kell le- és felvenni minden ruhapróbánál.

A ruhavásárlást könnyíti meg az az egyszerű trükk, ami vírusként terjedt a népszerű közösségi oldalon, a TikTokon. Fel sem kell próbálnunk a farmernadrágot, hogy megtudjuk, passzol-e ránk a méret. Elég ha a nadrág derekát a nyakunk köré fogjuk és ebből egyszerűen kiderül, jó méretet választottunk-e.

@topnotchboutique

Jean hack! My husband thought I was crazy

♬ original sound - Top Notch Boutique

A TikTokra felkerült videóban egy hölgy mutatja be ezt a praktikát. Nem kell mást tennünk, csak megfogni a nadrág derekát, és hátulról körbefogni a nyakunkon. Ha a derékrész körbeéri a nyakunkat, akkor jó a méret. A felvételt készítő hölgy élesben is tesztelte a trükköt és jól látható, hogy tökéletesen áll rajta az így kiválasztott farmer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.