Dallos Bogi randira ment, de nem a férjével - meglepő fordulat

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
Puskás Peti Marics Peti randi Dallos Bogi Puskás-Dallos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dallos Bogi egy másik férfival ebédelt, amiről videó is készült. Férje, Puskás Peti nem is hagyta szó nélkül, Instagramon reagált a történtekre.

A minap Dallos Bogi Marics Petivel ebédelt, amelyről meg is osztottak egy korlátolt ideig elérhető Instagram-történtet is, amin Puskás Petit is megjelölték.

"Lecseréltem a Puskást, figyeld!" - mondta a felvételen Marics. Puskás Peti nem is váratott sokáig a válasszal, humoroson óvatosságra intette a fiatal énekest.

Dallos Bogi, Puskás Peti Forrás: instagram.com/dallosbogi

"Petikém, csak óvatosan az ilyen kis vicces sztorikkal, mert tudok ám én is minden pletykát! Nehogy valamire én is utalgassak a storykban!" - válaszolta Puskás Peti.

Dallos Bogi és Puskás Peti a 2019-es X-Faktor forgatásán habarodtak egymásba, miután mindketten mentorként dolgoztak a műsorban. A fiatal énekesnő és a The Biebers énekese alig két év után, tavaly nyáron házasodtak össze. Bár kezdetben sokan bántották őket, a házaspár le sem tagadhatná, milyen harmonikus kapcsolatban élnek, és milyen ökéletesen működnek együtt az életben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.