Kóbor János özvegye úgy érezte, sosem fog tudni megszólalni, most mégis megtette

Forrás: Mokka
Forrás: Mokka -
Deme Zsóka Kóbor János Kóbor János felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021. december 6-án hunyt el Kóbor János, az Omega frontembere. Felesége, Deme Zsóka eddig kerülte a nyilvánosságot, képtelen volt megszólalni. Most elárulta, hogy még mindig a gyász tölti ki a napjait.

"Amikor a férjem elment, úgy éreztem, soha nem fogok tudni erről beszélni, és nem hittem, hogy ez valaha is változna. De nem kerülhetem ki. A megismerkedésünk óta a nyilvánosság előtt éltük az életüket, így kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak. Mostanra pedig az idő is elérkezett rá. A hiánya irtózatos sebeket hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben. Szó sincs elengedésről. Minden percben, minden órában, minden gondolatunkban itt van, és itt is marad velünk örökre. Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel, aki műveivel – nem is akárhogyan – beírta magát a rocktörténelembe, a legnagyobb alkotását pedig itt hagyta nekem, ő Lénácska. Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, és foghattam a kezét, amikor elment" - mondta a Story magazinnak Kóbor János özvegye.

Kóbor János és felesége, Deme Zsóka Forrás: Mokka

Mecky lánya, Léna februárban nyilatkozott édesapja elvesztéséről, ő a tanulásba menekült a fájdalom elől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.