Rácz Jenő babája Rácz Jenő szülés Rácz-Gyuricza Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 14-én, a vártnál kicsit korábban született meg Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla. Rácz Jenő elárulta, a magzatvíz éjszaka folyt el, így csak az ő kedvükért nyitott ki a kórház.

"Mindenki, az összes orvos beült az autóba és kinyitották a kórházat értünk. Szerintem könnyű szülésünk volt, nem volt annyira nehézkes. Picit korábban jött a baba, mint vártuk. Teljesen meglepetés volt, még három-négy hét lett volna bőven a dologban, de határeset voltunk a koraszülés és a normál állapot között. Egészségesek mindketten, úgyhogy nagyon boldog vagyok!" – nyilatkozta a boldog édesapa.

Rácz Jenő korábban arról beszélt, hogy bátran negmutatja majd kislányukat a közösségi oldalakon. Hozzátette, képmutatónak tartja a gyerekük fejét takargató celebeket. Dórával egyetértésben úgy gondolják, hogy ha az úgynevezett civil ismerőseik is oszthatnak meg képeket a gyerekeikről, akkor ezt ők is megtehetik, annak ellenére, hogy ismertek.

Dóri nemrégiben elmondta, pszichológushoz fog járni, miután megszületett a kislánya, amit így indokolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.