Rácz Jenő képmutatónak tartja a gyerekük fejét takargató celebeket

Gyuricza Dóra fotók Rácz Jenő család gyerek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoszlik a hírességek véleménye arról, hogy ismert embereknek szabad-e képeket mutatni gyermekükről a közösségi médiában. Van, aki bátran oszt meg fotókat a rajongóival, mások vagy egyáltalán nem tesznek ki semmit a családról, vagy csak hátulról mutogatják a kicsit a követőiknek. 

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő úgy gondolják, hogy ha az úgynevezett civil ismerőseik is oszthatnak meg képeket a gyerekeikről, akkor ezt ők is megtehetik, annak ellenére, hogy ismertek.

Rácz-Gyuricza Dóra (b) és Rácz Jenő (j) Forrás: Instagram

"Azt elítélem, hogy reklámokban szerepeljen a gyerekem, ez rendben van, de az, hogy én ne tehessem ki a gyerekemet a saját oldalamra..." - mondta a sztárséf, hozzátéve, hogy rengeteg ismerőse a privát oldalán, a gyerek születése után két évig minden nap posztol egy-egy fotót, büszke rá, szereti őt, akkor ők közszereplőként miért ne tehetnének majd ki képet születendő gyermekükről.

Rácz Jenő azt is képmutatásnak tartja, amikor a hírességek az utcán takargatják a gyerekük fejét, mondta el a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel forgatásán a műsorvezetőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.