Nádai Anikó megmutatta hatalmas babapocakját, és elárulta, mikor jön világra kisfiuk

Hajmásy Péter Születés terhesség babapocak család Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeküket várják. Most az is kiderült,  hogy a műsorvezető pontosan hány hetes terhes.

Anikó és párja, akik kapcsolatuk kezdete után már két hónappal a Nyerő Páros című vetélkedőben mókáztak együtt, nemrég egy elegáns vacsorán ünnepelték meg, hogy másfél éve egy párt alkotnak. A szerelmesek nem vártak sokáig a családalapítással, ugyanis első közös gyermeküket várják, akiről már az is kiderült, hogy kisfiú lesz.

A gyönyörű kismama valósággal ragyog a friss fotókon, és a munkával sem állt le, Anikó ugyanis hamarosan kisfiával a pocakjában vezeti majd az RTL Klub Házasodna a gazda című reality-jét. Anikó ezúttal egy kötött pulcsiban pózolva mutatta meg, milyen óriási már terhespocakja, és azt is elárulta követőinek, hogy 26 hetes terhes.

-írta a fotó mellé Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.