Összeállt Horváth Boldi, Curtis és Szabó Ádám: népviseletbe öltözve locsolták meg a lányokat

klippremier Horváth Boldizsár Szabó Ádám Széki Attila Curtis klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna Curtis-ről, Szabó Ádámról és Horváth Boldiról, hogy így tartják a hagyományokat? A három fiú népviseletbe öltözött, és Magyarország egyik legszebb palóc falujának utcáin elindultak locsolkodni.

A Kelemen Kabátban legújabb, Józsi című albumának dalait hétről hétre ismerhetik meg a rajongók. Húsvét szombatján ez nem is lehetett más, mint egy "locsolós dal", a Meglocsolnálak, amit Curtis-szel és Szabó Ádámmal készítettek. A dal ugyanolyan vidám, mint amilyen a forgatás volt. Már maga a nyitójelenet is elég vicces, amikor Curtis és Ádi megérkeznek Hollókőre, nem akarnak hinni a szemüknek: egy óriási nyúl fogadja őket! Ezen felbuzdulva el is indulnak locsolkodni, akkor már hármasban Boldival és persze a "szerelemről", a locsolásról rappelnek és énekelnek: persze alaposan nyakon öntenek egy "fehérnépet", azaz egy fiatal lányt egy nagy vödör vízzel.

"Nagyon természetes és gyors volt az alkotói folyamat és szerintem mindhármunknak jól áll a végeredmény. Az a vicces, hogy a locsolkodós - népviseletes ötlet hamarabb jött, mint maga a dal, de végül összeállt és nagyon szeretjük."

A Kelemen Kabátban Józsi című albumának első dala március elején jelent meg: az Ez még az ördögé című dalt a Hősök-kel és Dj Gerysson-nal készítették Boldiék, amit azóta minden szombaton egy-egy újabb követ. Boldi úgy fogalmazott, ez lett a Kelemen Kabátban legszemélyesebb albuma:

-mondta Boldi, aki szerint ez egy igazi terápiás lemez lett. És hogy miért Józsi album?

"Józsi egy barátom, és a barát az, aki minden szar esetén mellettünk marad, Józsi a barátságot szimbolizálja"

– foglalta össze Boldi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.