2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Radics Gigi észbontó dominaszettben ment bevásárolni

modell fotózás Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az extravagáns szerelést csak egy fotózás kedvéért öltötte magára egy élelmiszerüzletben, a kommentelők közül sokan nekiestek, mondván, ez a stílus abszolút nem illik hozzá.

Radics Gigi kirobbanó formában van, szexi alakját pedig egy nemrég lezajlott fotózáson is megmutatta, méghozzá egy felettébb kihívó fekete szettben. Sokak szerint ő mindenféle összeállításban gyönyörű, ám rengeteg hozzászóló érezte, hogy mindenképpen ki kell fejeznie nemtetszését a fotóval kapcsolatban.

„Nagyon szeretlek, Gigi! De most nagyon meglepett ez a fotó! Szép vagy, gyönyörű! De ez nem a te stílusod! Rossz az irány! Puszi!” – írta az egyikük, egy másik felhasználó pedig rákontrázott:

A kommentszekcióra jellemző volt, hogy néhány megértő kivételtől eltekintve inkább a hölgyek illették negatív kritikával Gigit, a férfiak többsége melléállt, és szívecskék hadával kísérve üzente neki, hogy csak így tovább, ne foglalkozzon a rosszmájú beszólásokkal!

– biztatta őt egyik férfirajongója.

– olvashattuk egy női kommentelő elismerő szavait.

Gigi egyelőre nem reagált a megosztó kép által generált hozzászóláscunamira, de ahogy őt ismerjük, valószínűleg fütyül a szűk látókörűek véleményére és örül, hogy végre újra jól érzi magát a bőrében, hiszen a szülés után nagyjából harminc kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.