"Ez a nagybetűs szerelem" - Horváth Gréta már bemutatta családjának új szerelmét

Forrás:Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Grétára a szakítása után újra rátalált a szerelem: egy civil férfit rabolta el a szívét.

Horváth Gérta férje januárban döntött úgy, hogy kilép a közös életükből. Nem sokkal később kiderült, hogy Meggyes Dávid egy másik nő, Stana Alexandra oldalán találta meg a boldogságot. Mostanra már Horváth Gréta sincs egyedül, megérkezett a "nagybetűs szerelem" az életébe.

Horváth Gréta újra szerelmes Forrás:Horváth Gréta/Instagram

"Csodálatos minden, fantasztikusan érzem magam, ez a nagybetűs szerelem, minden a helyére került" - mondta, és azt is elárulta, hogy szerelme egy civil ember, aki nem akar szerepelni.

"Ez egy karmikus találkozás volt. Nekünk találkoznunk kellett és éppen most kellett találkoznunk, amikor én is meggyógyultam és ő is nyitott volt egy kapcsolatra" - tette hozzá. A férfi már a családjával is találkozott. "Bemutattam a szüleimnek, akik nagyon megkedvelték, és Filip is ismeri már. A kisfiam azt mondta róla nekem, hogy anya, ő egy jó ember" - árulta el a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.