Kirúgta sajtósait Amber Heard: őket hibáztatja népszerűsége csökkenésért

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison -
sajtó ellenszenv Amber Heard kirúgta Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard amerikai színésznő, Johnny Depp volt felesége brutális vádakkal illette a színészt, aki ezt követően beperelte a nőt, mert szerinte hazug vádakkal ásta alá a becsületét. Amber szerint a sajtócsapata egyáltalán nem kezeli jól a tárgyalással kapcsolatos kommunikációt, ezért a minap megvált tőlük.

Hetek óta folyik a tárgyalás Amber Heard és Johnny Depp között, amelyek során egyre több igazságra derül fény.

Nemrég kiderült, hogy Amber Heard színésznőnek többféle komoly személyiségzavara van, ezt támasztja alá az a jelenség is, melyet a Johnny Deppel folytatott becsületsértési per tárgyalásain megfigyeltek a pszichológiai szakértők.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06: Amber Heard attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő rajongótábora folyamatosan csökken, amiért ő sajtócsapatát hibáztatja. Úgy gondolja, hogy az emberei nem kezelték megfelelően a tárgyalással kapcsolatos kommunikációt, ezért arra a döntésre jutott, hogy megválik tőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.