Kóbor János özvegye és lánya nem maradt magára a gyászban: ő segít nekik

Forrás: Facebook/Omega -
Kóbor János Omega Trunkos András Kóbor Léna segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János decemberben hunyt el. A zenész ma ünnepelné 79. születésnapját.

Az Omega legendás frontembere pont ma, május 17-én lenne 79 éves. Születésnapja alkalmából május 17-én 13 és 17 óra között a Szent István Bazilika altemploma megnyitja kapuit mindenki előtt - tudatta korábban az özvegy, Kóbor-Demeter Zsóka.

Kóbor János (1943-2021) Forrás: Facebook/Omega

Kóbor Jánost rajongóin és barátain kívül nemcsak özvegye, hanem 15 éves lánya is gyászolja. Kiderült azonban, hogy a két nő nem maradt magára a gyászban, hiszen van valalki, aki korábban ígéretet tett a zenésznek. Trunkos András, az Omega menedzsere elmondta, egyezséget kötöttek Kóborral.

"Megígértünk egymásnak Meckyvel, hogy gondoskodunk annak a családjáról, aki előbb megy el.
Az élet úgy hozta, hogy ő távozott előbb. Tartom magam a fogadalmamhoz, ráadásul ezt kevesen tudják, de én vagyok Léna keresztapja, így bármikor a rendelkezésére állok. A kamaszévek nehezek, minden az útkeresésről szól, én pedig próbálok neki segíteni" – mondta Trunkos a Blikknek.

"Sokszor felhív, keres, kikéri a véleményemet, mintha egyfajta apafiguraként tekintene rám. Persze, sosem akarnám átvenni Mecky helyét, de jólesik, hogy Léna bízik bennem. Ha bármivel kapcsolatban problémája, kérdése van, keres, én pedig örömmel segítek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.