Drámai vallomás: ezt tette Kóbor János halála után a lánya, Léna

Forrás: Kóbor Léna/Facebook -
Deme Zsóka Kóbor János tervek Omega Kóbor Léna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország egy emberként imádkozott azért, hogy Kóbor Jánosnak sikerüljön legyőznie a koronavírust. A betegség azonban annyira legyengítette a szervezetét, hogy az Omega legendás énekese tavaly decemberben örökre lehunyta a szemét.

Pokoli időszakon van túl Kóbor János családja. Sem felesége, sem gyermekei nem álltak eddig kamera elé, és interjút sem adtak, inkább magukban próbáltak gyászolni. Öt hónappal Kóbor János halála után azonban megtörték a csendet és nem más, mint az énekes lánya, Kóbor Léna beszélt részletesen arról, hogy érzi most magát.

Apja halála után édesanyja, Deme Zsóka lett a 15 éves Léna egyedüli, legfőbb támasza. A tragédia még közelebb hozta őket egymáshoz, mindent megbeszélnek, és az anyukája egyben a legjobb barátnője is lett. A család mellett a zene és a tánc ad még erőt Kóbor János kislányának, aki láthatóan örökölte apja tehetségét. Zongorázik, énekórákat vesz és szeret főzni, táncolni pedig Zoltán Erika stúdiójában tanul.

Kóbor János és lánya egy évekkel ezelőtti fotón Forrás: Kóbor Léna/Facebook

Léna imád tinédzser lenni, ám már 15 évesen is komoly döntéseket kell meghoznia. Ideje sem volt felfogni, hogy meghalt szeretett édesapja, máris kihívás elé állította az élet.

– mesélte a Borsnak Léna, aki biztosan tudja, hogy a zene része lesz az életének, ám mindenképpen szeretne egy polgári szakmát. Most az orvosi pálya vonzza, de a következő lépés egyelőre a gimnázium lesz számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.