Megdöbbentő dolgot árult el egy amerikai nő: van két ikertestvére, ő mégis négy évvel fiatalabb náluk

csoda hármas ikrek mesterséges megtermékenyítés korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Nashville-ből származó Shelby elképesztő sztorit osztott meg a TikTok oldalán: a fiatal lány elmesélte, hogy van két ikertestvére, ám ő négy évvel fiatalabb náluk. 

Bármilyen hihetetlen, van logikus magyarázat a fiatal amerikai nő történetére, akinek van két ikertestvére, bár ő négy évvel fiatalabb náluk.

Shelby édesanyjának természetes úton nem lehetett gyermeke, ezért mesterségesen termékenyítették meg, és a megtermékenyített petesejtjeinek a felét lefagyasztották. Amikor az ikrek után ismét babát szerettek volna, akkor ezeket a lefagyasztott és megtermékenyített petesejteket vették elő. Így született meg a lombikban megfoganó Courtney és Becca nevű ikertestvérei után négy évvel Shelby, aki szintén lombikban fogant.

A fiatal lány egy igazi orvosi csoda, a szakemberek nem hitték, hogy ilyen hosszú lefagyasztás után sikerülhet a mesterséges megtermékenyítés.

A második terhesség előtt pedig még figyelmeztették is a szüleit, hogy a négy évig fagyasztóban tárolt, megtermékenyített petesejtek felhasználásával szinte lehetetlen a teherbeesés, ő mégis a világra jött.

Mivel mindhárman lány egy időben fogant, Shelby és a nála négy évvel idősebb nővérei hárompetéjű hármasikrek: annak ellenére, hogy Shelby elmondása szerint ő és a nővérei egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.

A fiatal lány nemrég TikTok oldalára feltöltött egy videót, amelyen testvéreivel közösen szerepel. A felvétel hatalmas sikert aratott - írja a New York Post.

@maximumstrengthpepto

following up my last post! pt 2: sister reveal anyone see resemblance bc I don’t really lol

♬ Sisters (with Betty Clooney & Paul Weston & His Orchestra) - Rosemary Clooney

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.