Berki Mazsi már tudja, mi okozta Berki Krisztián halálát

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
Berki Mazsi Berki Krisztián halála halottvizsgálati bizonyítvány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokként érte Berki Krisztián halála. A celeb vérében kábítószert találtak, azonban eddig nem lehetett tudni, pontosan mi okozta a tragédiát.

A Blikk úgy értesült, hogy Berki Mazsi, Krisztián felesége már tudja, hogy mi történt, de nem beszél róla. A halottvizsgálati biznyítványt már hetekkel ezelőtt kiállították, ebben véglegesítették a halál okát is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esetet továbbra is rendkívüli halálesetként kezeli és vizsgálja, Mazsit a múlt héten ismét kihallgatták a tragédia körülményeiről.

Berki Mazsi már tudja, mi okozta férje halálát Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Mazsi igyekszik ebben a nehéz időszakban a kislányára koncentrálni. A napokban Balira utaztak, hátha a környezetváltozás enyhít a gyászon. A kommentelők azonban kikezdték, sokan úgy gondolják, aki valóban gyászol, az nem utazgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.