Életveszélyes állapotban szállították kórházba a Netflix sztárját: vásárlás közben esett össze

terhesség életveszély Netflix méhen kívüli terhesség Emily Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily teljesen váratlanul lett rosszul bevásárlás közben, és utólag kiderült, nem sokon múlt az élete.

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvend a Netflix realityje, a Too Hot to Handle, vagyis az Ellenállhatatlan kísértés. A valóságshow második évadában szerepelt a gyönyörű Emily Miller, aki kétségtelenül élete legnehezebb napjain van túl.

Emily pár héttel ezelőtt tudta meg, hogy kisbabát vár, és bár először sokkolta a hír, később nagyon izgatott lett. Az áldott állapot egy pillanat alatt vált rémálommá: kedden vásárlás közben ugyanis váratlanul összeesett, és kórházba szállították. Kiderült, hogy méhen kívüli terhessége volt, ezért azonnali műtétre került sor, és eltávolították az egyik petevezetékét.

– írja Emily hosszú Instagram posztjában, amelyben arra is kitért, hogy szerdán este 10-kor műtötték meg, és amikor felébredt, pánikrohama volt. Később kapott morfiumot, de már otthonában lábadozik, és tudja, hogy a következő időszakban a testi fájdalmakon túl lelkileg is össze kell szednie magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.