2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Hatalmas hír: 7 év kihagyás után ismét fellép a Szigeten Korda György és Balázs Klári

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Sziget Fesztivál Balázs Klári visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György is a fellépők között szerepel az idei Sziget Fesztiválon. 

Utoljára 2015-ben láthattuk a Korda házaspárt a Sziget Fesztivál retro színpadán. Egészen addig nyolc-tíz éven keresztül vadították meg a tömegeket, azonban ennek egyik pillanatról a másikra vége lett, ennek oka pedig a mai napig nem derült ki.

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nagyon nehéz szavakba önteni, mekkora megtiszteltetés újból ott lenni Klárikával a Szigeten. Hihetetlen, milyen mennyiségű szeretetet kapunk minden egyes koncertünkön magyartól, külfölditől egyaránt. Nem gondolná senki, de én még a mai napig kicsit megszeppenek, mielőtt felállok a színpadra. Előtte kicsit összerezzenek, de amint eléri a lábam a porondot, mintha egy teljesen más dimenzióba kerülnénk, ahol az emberek imádnak minket" – mondta a Borsnak Korda György.

Korábban arról írtunk, hogy három éve szélmalomharcot vív a népszerű énekes, Korda György felesége. Balázs Klári életét ugyanis nap mint nap megkeserítették névtelen rosszakarói, akik nemcsak visszaéltek a nevével, de terrorban is tartották őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.