Köllő Babett a bolt közepén lett rosszul: "mintha idegösszeroppanásom lett volna"

Köllő Babett, Instagram -
Köllő Babett bolt sírás idegösszeroppanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett egyik pillanatról a másikra lefagyott a bolt közepén.

Köllő Babett képtelen kikapcsolni. A színésznő a SztárMami című Youtube-műsorban beszélt arról, hogy bizony előfordul vele, hogy elindul a verkli és egyszerűen túlpörög.

"Nekem volt, ha nem is pszichés zavarom, de olyan, hogy elmentünk vásárolni és egyszer csak megálltam a közértben, olyan volt, mintha lefagytam volna. Elkezdtek potyogni a könnyeim. Mondta András, hogy mit tudom én, milyen vajat vegyünk? Mondtam, hogy én nem tudok dönteni, és olyan volt, mintha idegösszeroppanásom lett volna attól, hogy nem tudok kikapcsolni" – mondta, majd hozzátette, hogy férje gyorsan kapcsolt, és a történtek után azonnal hazavitte.

Köllő Babett Köllő Babett, Instagram

"Nagyjából két napra lefektettek, nem voltam dokinál ezzel... Aludtam, kipihentem magam és most már látja ő, hiszen ő ismer a világon a legjobban, hogy hol vannak nálam azok a pontok, amikor azt kell mondani, hogy „Jó, akkor én most kihúztam egy hetet a naptáradból, és muszáj eljönnöd pihenni, mert nem működik, hogy napi 10-12 órákat dolgozol" – mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.