Megszólalt Shane Tusup és Szabó Zsófi közeli ismerőse: így vannak valójában

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Szabó Zsófi eljegyzés Shane Tusup és Szabó Zsófi Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Shane Tusup alig két hete bontották fel az eljegyzésüket. A sztárpár azóta sem osztotta meg azt, pontosan mi vezetett a szakításhoz, azt viszont mindenki furcsállja, hogy ilyen könnyedén, mosolyogva túlléptek egymáson.

Zsófi és Shane pár hete még közös jövőről és nagy esküvőről álmodtak, így május 18-án mindenkit meglepett a hír, hogy a sztárpár felbontotta eljegyzését. Zsófiék máig nem nyilatkoztak a szakítás okáról, ám úgy tudni, Shane agresszív viselkedése miatt telt be a pohár a műsorvezetőnél.

Shane a jegyesség felbontását követően mindent megtett, hogy visszahódítsa szerelmét, és Zsófi fotóit is rendszeresen lájkolja, ám szó sincs békülésről. Aki figyeli az érintettek közösségi oldalát, láthatja, hogy mindketten úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. Zsófi a munkába temetkezik, Shane pedig koncertre jár, és a barátaival lóg, nyoma sincs szomorkodásnak.

Az egykori sztárpár egy közeli ismerőse elárulta, hogy ennyire azért nem felhőtlen az életük.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.