Shane Tusup is reagált Szabó Zsófi legfrissebb fotójára

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Madarász Pálma fotó Szabó Zsófi anya-lánya Shane Tusup Gourmet Fesztivál születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi a minap édesanyjával, Pálma asszonnyal látogatott ki az idei Gourmet Fesztiválra. A közös fotót rengetegen kedvelték, többek között Shane Tusup is.

A gyönyörű műsorvezető egy Instagram-posztban köszöntötte fel édesanyját. Zsófi és Pálma asszony a Gourmet Fesztiválon ünnepeltek, ahol megannyi híresség megfordult. A közös anya-lánya fotót ide kattintva lehet megnézni, és bár érdemes pár szóban megemlíteni, milyen remekül néznek ki, még érdekesebb, hogy a fotót Shane Tusup is belájkolta. Pálma asszony és Shane egyébként jó viszonyban voltak,korábban azt nyilatkozta róla, azért szereti, mert nagyon szereti a lányát.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A múlt héten robbant a hír, hogy Szabó Zsófiék felbontották az eljegyzésüket. Egyelőre nem tudni, mi vezetett idáig, főként, hogy a szakításuk előtt pár nappal még szerelmes fotókat posztoltak. Többen arról beszéltek, hogy Shane agresszív volt Zsófival egy veszekedés során, a műsorvezető pedig rájött, hogy egy ilyen férfinak semmi keresnivalója mellette és kisfia mellett.Shane nemrég közösségi oldalán üzent Zsófinak, amiből arra lehet következtetni, hogy az úszóedző küzd a kapcsolatukért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.