Erotikus regénnyel jelentkezik Kozso lánya: színes a fantáziája, és nem csak írni tud róla

Forrás: Ámokfutók, Instagram -
Kozso lánya Kádár Mónika erotikus regény könyv Amanda Ardens Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso és Kádár Mónika énekesnő lánya, Amanda nem követte szüleit az előadóművészi pályán, hanem beteljesítette saját álmát. Gyerekkora óta imádja a könyveket és most hazánkban is megjelenik első regénye, mely egy pikáns, erotikus történet.

Kozso lánya Amanda Ardens írói álnév alatt jelentette meg regényét az Egyesült Államokban, melyet egyik erotikus álma ihletett. A menedzsere segített eljuttatni a könyvet a kiadókhoz, amelyek közül már az első lecsapott a pikáns sztorira. A regény hamarosan Magyarországon is megjelenik, és ennek kapcsán készített interjút Amandával a Blikk, aki a lapnak elárulta, miért ebben a műfajban próbálta ki magát.

Amanda először csak nyaralni ment az Egyesült Államokba, de végül ott ragadt és édesanyja egyik barátnője mellett dolgozott filmes asszisztensként. Nemrég viszont hazatért és újra Magyarországon él, de ősszel visszautazik a tengerentúlra, méghozzá édesanyjával, akivel nagyon szoros a kapcsolata. Mindez már nem mondható el apjával való viszonyáról.

"Édesapámmal más a helyzet. Miután már háromévesen elváltak a szüleim, apával nem alakult ki bensőséges kapcsolat. A sok elfoglaltságunk miatt inkább csak telefonon beszélünk" – vallotta be a lapnak Amanda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.