Közös, pocakos képet készített Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Forrás: AFP/John Macdougall -
Nagy Ervin ikrek terhesség Borbély Alexandra várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin június közepén osztották meg az örömhírt, hogy gyermeket várnak, ráadásul ikreik lesznek. A babák nagyot nőttek az elmúlt hetekben, és a színésznő előszeretettel osztja meg magáról a legfrissebb fotókat.

A fiatal színészpár családja hamarosan két kislánnyal bővül, és mint kiderült, Alexandra annyira meglepődött a terhességi eredményt látva, hogy majdnem lefordult az ágyról. Nemcsak őt, hanem párját, Ervint is meglepte a hír, de nagyon várják, hogy a kisbabák végre megérkezzenek.

Forrás: AFP/John Macdougall

Alexandra az elmúlt hetekben több fotót is közzétett, melyeken jól lekövethető, hogyan nő a pocakja. A legújabb posztjában viszont nemcsak a gyorsan növekvő hasát, hanem párját is megmutatta, így Ervinnel ez lett az első közös, "pocakfogdosós" képük. A posztot alig egy nap alatt több mint négyezren lájkolták az Instagramon.

A képet ide kattitnva tudjátok megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.