Szögeczki Ági tartja a lelket Béres Anettben: "Mindig segítettük egymást”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Béres Anett támogatás VV Anett felépülés Szögeczki Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Béres Anettet már kiengedték a kórházból, ahol három hetet töltött egy balul elsült teaszeánsz után, a teljes felépülés még odébb van. Anett azonban nincs egyedül, legutóbb közeli barátnője, a szintén volt ValóVilág-szereplő Szögeczki Ági látogatta meg. 

Mint már ismeretes, Béres Anett úgy érezte, megrekedt az élete, ezért elment egy tiltott ayahuasca-szeánszra, hátha válaszokat kap a benne lévő kérdésekre. A szeánsz rosszul sült el, mivel Anett a főzetből fogyasztva bepánikolt, elmenekült a helyszínről, és komoly sérüléseket szerzett. Életét egy hatórás műtéttel sikerült megmenteni, majd hetekig egy pécsi kórházban lábadozott. Augusztus elején hazaengedték, azóta pedig igyekszik feldolgozni a történteket.

Már egyre többször ad hírt magáról közösségi oldalán, most pedig újabb bejegyzést tett közzé, méghozzá arról, hogy ki látogatta meg a napokban.

"2004-ben lettünk barátnők, ami azért nem most volt, és azóta is szeretjük egymást! Hogy mennyi minden történt velünk azóta, azt reggelig sorolhatnám! Volt, hogy összevesztünk, sokáig nem beszéltünk, de mindig tudtuk, ez az állapot nem végleges! Mindig tudtunk egymás összes titkáról, terveiről és mindenről, ami fontos! Mindig segítettük egymást a nagyobb döntésekben, ott voltunk egymás szülinapján! És a legnagyobb véletlen (véletlenek nincsenek), hogy Ági a születésnapomon szülte meg a kisfiát, Patrikot!" – írta a Szögeczki Ágival közös képhez Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.