A Groovehouse tagjai tisztázták, milyen a viszonyuk: "Nem csoda, hogy van, aki azt hiszi, ő a gyerekem apja"

Forrás: Facebook/Groovehouse -
Judy Groovehouse barátság viszony
Judy és Kárpáti Zsolt 25 éve ismerik egymást és bár kapcsolatuk indulásakor a vonzalom is megvolt köztük, viszonyuk másfél év után barátsággá szelídült.

Elválaszthatatlan duót alkotnak a Groovehouse tagjai, azaz Judy és Zsolti. A páros nem tagadja, kapcsolatuk elején még volt némi szerelem a levegőben, de másfél év után ez el is illant.

„A kapcsoltunk és az egész Groovehouse úgy indult, hogy mi egy pár voltunk. Nagyjából másfél évig tartott az egész, de tragédiák sora történt velünk ez idő alatt. Jobbnak láttuk, ha elengedjük egymást ilyen szinten. A nehéz időszak után úgy döntöttünk, hogy mindent félreteszünk, szeretnénk továbbvinni a zenekart és barátilag folytatjuk tovább" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Judy, akinek nincs még egy ilyen barátja, mint Zsolti. „Ez a legrégebb óta tartó barátságom, jól működünk együtt a munkában, de a hétköznapokban is számíthatunk egymásra. Napi szinten beszélünk, annyira szoros a viszonyunk, hogy előfordult már az is, hogy Zsolti ment a gyerekemért, mert mi nem értünk volna oda. Nem csoda, hogy van, aki azt hiszi, ő a gyerekem apja" – tette hozzá nevetve az énekesnő, akinek zenésztársa jól tudja kezelni Judy habitusát.

Judynak nincs még egy olyan barátja, mint Zsolti Forrás: Facebook/Groovehouse


„Bírom, hogy ilyen. Sok dologban a totális ellentétem, de remekül kijövünk egymással. Egyetlen dolog van, amit nehezen viselek nála, az állandó késése"
– mondta Zsolti, akinek Judy számára van egy nem tetsző tulajdonsága. „Rettentően türelmetlen típus! Ő az, aki simán ledudál bárkit, én meg inkább elsüllyedek, ha mellette ülök és ilyet tesz. Ettől függetlenül mindent kedvelek benne, remek ember, bármikor, bármiben számíthatok rá és ez fordítva is így van" – árulta el Judy a Sláger Reggelben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.