Búcsút intett közösségi oldalainak III. Károly és Kamilla királyné

Twitter Kamilla királynő III. Károly király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly és Camilla Clarence Rezidencia Twitter- és Instagram-fiókja búcsút intett a követőknek. Ezentúl a királyi család oldalán teszik majd közzé a legfrisebb aktualitásokat. 

II. Erzsébet halála után fia, III. Károly király lett Anglia uralkodója. III. Károly és Kamilla királyné követők millióinakl intettek nemrég búcsút, miután a 2,8 millió követővel rendelkező közösségi oldalaikon nem kívánnak megjelenni. Ezentúl a királyi család oldalát veszik majd igénybe.

Búcsút intett közösségi oldalainak III. Károly és Kamilla királyné Forrás: MTI/AP/PA pool/Victoria Jones

A Clarence Rezidencia oldalain a következő szöveg olvasható:

"Ezt a fiókot többé nem frissítjük. Kérjük, kövesse a @RoyalFamily-t, ha friss híreket szeretne kapni Őfelségéről, III. Károly királyról és Őfelségéről, a királynéről"

– írja a Daily Mail.

Korábban Vilmos és Katalin, immár walesi herceg és hercegnő is frissítették közösségi oldalukat, így találhatjuk meg őket: The Prince and Princess of Wales.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.