"Azt mondta, nem hajlandó velem beszélni" - Pécsi Ildikó sokáig a fiával sem állt szóba

Forrás: TV2 -
Pécsi Ildikó család anya-fia Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba most először beszélt arról, hogy volt idő, amikor édesanyja vele sem volt hajlandó szóba állni.

L. Péterfi Csaba könyve, az "Úgy ahogy volt" Pécsi Ildikó élettörténetét dolgozza fel. A kötet gödöllői bemutatóján Pécsi Ildikó vér szerinti fia, Szűcs Csaba is részt vett, és először vallott arról, hogy édesanyja sokáig vele sem állt szóba.

Az utolsó évekből néhány úgy telt, hogy Csaba és édesanyja eltávolodtak egymástól. Pécsi válófélben lévő menyével voltak tele a címlapok és a hírportálok, ez pedig sok konfliktust szült.

Forrás: TV2

"Édesanyám nagyon rossz éveket élt meg emiatt. Ez töltötte ki a mindennapjait. Mondtam neki, hogy ne nyilatkozzon, és ez majdnem végérvényesen tönkre is tette a kapcsolatunkat. Jelentős idő volt, amikor édesapámmal a helyi áruháznál találkoztam, mert a feszültséget megpróbáltuk csökkenteni, és nem mentem az édesanyámhoz.

Azt mondta, nem hajlandó velem beszélni, mert nem védem meg őt az újságokban. Nagy kár volt a végéért, mert így van egy kicsi árnyék az életművén, aminek nem kellene ott lennie"

– mesélte Szűcs Csaba a Story magazinnak, hozzátéve, hogy a történetük szerencsére boldog befejezést kapott.

"Lett egy csodálatos feleségem és egy gyönyörű kisfiam a csodálatos nagyfiam mellé, és ebben a pillanatban minden megváltozott. Anyu imádta a feleségemet, Zsuzsit és az unokáját, Zsombort" – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.