Béres Anett rehabilitáció szeánsz ayahuasca gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre újra vezethet Béres Anett. A Való Világ egykori játékosa már régen várt erre.

VV Anett júniusban vett részt egy ayahuasca-szeánszon, aminek rossz vége lett. A lány a hallucinációi miatt menekülni kezdett az erdőben, és ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Az egykori ValóVilág-szereplő több műtéten van túl, kiengedték a kórházból, most pedig rehabilitáción vesz részt. A felépülése újabb mérföldkőhöz érkezett: újra a volán mögé ülhet.

"Mi ketten végre újra együtt! Elmondhatatlanul hiányzott az autócskám és a vezetés is! Tudni kell rólam, hogy már 18 éves koromban volt jogosítványom, és ekkor meg is kaptam az első autómat az édesapámtól! Azóta eltelt jó néhány év, és jó pár kocsim is volt már. Mindig imádtam az éppen aktuálisat, most sincsen ez másképpen. Azt gondolom, jól vezetek. Még anno a Való Világban egyszer kivittek minket a Hungaroringre, és megmérettettük magunkat egymással. A versenyt én nyertem meg, még a fiúkat is legyőztem! Azóta is féltve őrzöm a kupát, amit akkor kaptam. Sokat kellett most várnom, hogy újra én üljek a volánnál, de ennek is eljött az ideje!" - írta a közösségi oldalán Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.