Párkapcsolatáról vallott Gaál Noémi: így ismerkedett meg párjával, Tamással

TV2 -
párkapcsolat Párharc (tévéműsor) szerelem Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám most kivételt tett és elárulta, hogyan ismerkedett meg szerelmével, Tamással.

Gaál Noémi szerelmét, Tamást jó ideig nem mutatta meg a nyilvánosságnak. A helyzet azonban változott, a párost az elmúlt hetekben láthatták a nézők a TV2 új párkapcsolati realityjében, a Párharcban.

Tamásnak civil foglalkozása van, marketingkommunikációs szakemberként dolgozik, így eddig jobbnak látta, ha a háttérben marad.

"Úgy álltunk hozzá, teljesítünk, ahogy teljesítünk, a kapcsolatunk készen áll egy ekkora kalandra"– mesélte a Story magazinnak a műsor kapcsán Gaál Noémi.

Noémi és Tamás egy munka során ismerkedtek meg még 2012-ben, de utána nem tartották egymással a kapcsolatot. Jó pár évvel később azonban újra összefutottak:

"Nem álltunk közel egymáshoz, nem írtunk csak úgy rá a másikra, még kellemes ünnepeket sem kívántunk karácsonykor. Végül egy diszkontáruházban botlottunk egymásba. Ez sorsszerűnek tűnhet, főleg azért, mert akkor már mindketten egyedülállóak voltunk. Magyarán volt lehetőségünk megismerkedni"

– mesélte Noémi.

A szerelmesek azt is elárulták, hogy mindössze egy hét után összeköltöztek, a kapcsolatuk pedig azóta is töretlen.

"Nagyon hamar, kb. egy hét után összeköltöztünk, és azóta is együtt élünk, ráadásul ugyanabban a szobában alszunk még mindig"

– mesélte nevetve Tamás, aki kapcsolatuk kezdete óta mindenben támogatja a párját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.