A börtönből adott interjút Aurelio: elárulta, mi hiányzik neki a legjobban a kinti életből

Forrás: TV2 -
Aurelio börtön VV Aurelio letartóztatás Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio jelenleg is börtönbüntetését tölti. Az ünnepek közeledtével úgy érzi, élete legnehezebb időszaka elé néz. Az egykori valóságshow-győztes féléves kislányáról, és mindennapjairól is őszintén beszélt.

A ValóVilág egykori győztese már kilenc hónapja van a rácsok mögött, és úgy érzi, az elmúlt időszakban rengeteget változott. Nem tagadja, az ünnepek közeledtével egyre nehezebb a bent töltött idő, de a börtönben nem divat a sírás, így igyekszik tartani magát - mondta a Fókusznak.

A celeb elmesélte, hogy minden reggel fél 5-kor kel, 5-kor reggelizik, majd indul a munka, ahol ő és a társai csontvázakat készítenek oktatási célra. Ezután van egy kis szabadideje, ahol általában filozófiai könyveket lapozgat - és egy korábbi interjúban elárulta, hogy saját könyvét is írja. Ilyenkor edz, amit két társával együtt egy megosztott börtöncellában végez. Esténként tévézik, a Celeb vagyok, ments ki innen! adásait például minden nap követte, a sors furcsa fintora, hogy korábban ezt a műsort megnyerte.

„Amikor a játékosok kaptak levelet a családjuktól, azt én is megkönnyeztem" – mesélte a celeb, majd viccesen hozzátette: „Ez most a dzsungelnél is nehezebb".

Forrás: TV2

„Amikor az első napon bejöttem, nagyon rettegtem, esküszöm. Az ember fél az ismeretlentől. Nagyon ritka az, aki semlegesen áll hozzám, az emberek 10-20 százaléka, de a többi 40-40 vagy szimpatizál velem, és kedves, és próbál velem beszélgetni (...)"

– vallotta be Aurelio, aki elárulta, hogy múltjából adódóan gyakran hangzik el az „Na mi van sírós, ez a való világ" szófordulat a börtön falai között.

Aurelio a börtönben tudta meg, hogy apa lett, így alig várja, hogy találkozhasson a kislányával, Szófiával, akit még csak képeken látott.

„Született egy kislányom. A dolog pikentériája, hogy én itt vagyok a börtönben. Nagyon nehéz ezt így feldolgozni" – mondta Aurelio, aki szerint kislánya szeme és szája kiköpött olyan, mint az övé.

Az egykori reality sztár azt is elárulta, mi hiányzik neki legjobban a börtön előtti életéből.

Ami a legjobban hiányzik, az a szabadságom. Az, amikor az ember szabad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.