Titokban tartotta első házasságát Pécsi Ildikó: Szűcs Lajos sem tudott róla

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
házasság Pécsi Ildikó Szűcs Lajos titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó életéről sok minden kiderül a fogadott fia által írt könyvből, így derült fény arra is, hogy a  művésznő nem csak egyszer volt férjnél.

Pécsi Ildikó életéről fogadott fia, L. Péterfi Csaba ír könyvet, amelyből sok titokra fény derül, például arra is, hogy volt egy eltitkolt házassága még Szűcs Lajos előtt.

Pécsi Ildikónak volt egy eltitkolt házassága Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ildikó történeteiben volt, amit nem értettem: miért nem ment hozzá a nagy szerelméhez, William Bukovihoz? Meglepő választ kaptam a kérdésemre: azért, mert akkor már volt egy férje. Soha nem mesélt erről, de rábukkantam a levelezésre, amiben Ildikó megírta a szüleinek, hogy feleség lett. Ez is nagyon rá vallott, hogy levélben tájékoztatta az édesanyját és az édesapját. Először azt hittem, rosszul vannak dátumozva a levelek. Aztán rájöttem, hogy nem: Ildikónak volt egy házassága még Szűcs Lajos előtt. Mit ne mondjak, sokkoló volt a felfedezés" - mondta a Blikknek Csaba. A házasságra még a fősikolai évei alatt került sor.

"Érdekes belegondolni, hogy ha nincs ez a házasság, talán minden másképp alakul, talán hozzámegy Bukovihoz. Szűcs Lajos jókor volt jó helyen. Éppen akkor adódott a lehetőség, hogy elvegye Ildikót, amikor már jogi akadálya sem volt. Valószínűleg erről a házasságról Lajos bácsi sem tudott" - tette hozzá Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.