Farm VIP: ezért rágott be Vajtó Lajos Dudás Mikire

Forrás: TV2 -
Dudás Miklós Vajtó Lajos Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Vajtó Lajos a forgatás után arról beszélt, hatalmasat csalódott Görgényi Fruzsiban a Farm VIP játékában. Most Dudás Mikiről mondta el véleményét, akivel szintén volt konfliktusa. 

"Miki szerint 'egy sportoló ott teljesít, ahol megfizetik'! Ezt zsoldosnak hívják. A sportoló viszont tiszteli korábbi csapatát, ezért nincs gólöröm, ha velük szemben szerzi a gólt" - mondta Vajtó a Ripostnak.

"Mikit szerettük és csak azért adtam át a sárgáknak, mert korábban ő kérte, mondván, hogy kíváncsi a pajtára, ezért ha van lehetőség, adjam át nekik. Andit is csak azért engedtem el, mert ők ketten kötődtek egymáshoz, és ha maradt volna nálunk, kinyírják a lányok. Ezért volt fájó volt, amikor Miki azt mondta csapattársainak: 'Tereljük le az összes állatot, majd a pirosak csinálnak, amit akarnak'" - emlékezett vissza Lajos, aki akkor kamerák előtt utalt Dudás doppingügyére, amiről a sportoló annak idején így nyilatkozott.

Forrás: TV2

Vajtó úgy véli, Dudás adásban tett megszólalása is csúsztatás, nevezetesen, amikor azt mondta, Lajos vitában elhangzott megjegyzése az egész magyar sportot érinti.

"Szomorú lenne, ha így lenne. Gondolom erről egészen más a véleménye a magyar sportvezetőknek és azoknak a sportolóknak is, akik dopping nélkül készülnek a versenyekre, és ezért hátrányba kerülnek a csalókkal szemben a versenyeken és a premizálás során egyaránt. Mindenesetre Mikivel megbeszéltük, spongyát rá, nincs benne több. Nem vagyunk egyformák, és ez így jó" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.