Jennifer Garner és lánya a Fehér Házban vacsorázott - anya és lánya sokkolta a rajongókat

Vacsora színésznő Ben Affleck Jennifer Garner Fehér Ház világsztár Hirtelen 30 anya-lánya Violet Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vacsorára volt hivatalos a Fehér Házba Jennifer Garner, aki a 17. születésnapját ünneplő lányával, Violet Affleckkel érkezett az eseményre. 

Az anyáról és lányáról készült fotók felkerültek az Instagramra, sokkolva a színésznő követőit. Nem elég, hogy úgy hasonlítanak, mint két tojás, a gyönyörű filmsztár mintha nem is az anyja, hanem inkább a nővére lenne Violetnek.

Viloletet ritkán látni nyilvánosság előtt, így nem is csoda, ha Jennifer Garner rajongói megdöbbentek, "hogy megnőtt" az éppen 17. születésnapját ünneplő lány, aki nem elég, hogy csodaszép és rendkívül hasonlít az édesanyjára, de véleményük szerint ő lehetne Jenna a sztár egy korábbi filmjében, a Hirtelen 30-ban.

"Mindketten gyönyörű hölgyek, (Violet) úgy néz ki, mint az anyja" - írta egy követő, míg egy másik arra utalt, hogy Reese Witherspoon és lánya mellé kellene állniuk, mert ők is olyanok, mint két tojás...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.