Köllő Babett fakanalat ragad és maga készíti a karácsonyi lakomát

tv2 -
sütés fakanál karácsony Vacsora Köllő Babett LAKOMA főzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! zsűritagja is készül a karácsonyra. A vacsoraasztalra válogatott finomságokat tervez: a vendégei elégedettek lehetnek a lakoma után. 

Már karácsony előtt náhány nappal elkezdi a főzést Köllő Babett, aki imád főzni, de sütni is.

"Úgy főzök, mint egy nagymama: sokat és finomat. Csak leteszem a lábast az asztal közepére és mindenki kiszolgálhatja magát. Így van ez karácsonykor is, főleg, mivel általában sok vendégünk van" - mondta el a Ripostnak Babett, aki arról is mesélt, hogy idén milyen karácsonyt tervez.

Köllő Babett tv2

A szentestét a lányával és a férjével, szűk családi körben töltik el, de másnap rokonok, barátok érkeznek hozzájuk.

"Sokan leszünk, körülbelül harmincan, szóval bőven kell majd főznöm. Na, ezért sem szoktam senkinek szedni, ha valaki épp megéhezik és arra jár, szed magának, ahányszor csak akar, nem kell még megkérdezni sem. Számomra az a legfontosabb, hogy mindenki érezze jól és otthon magát" - mondta el a színésznő, hozzátéve, hogy sosem ajándékoznak egymásnak nagy dolgokat, a kézzel készített ajéndékoknak, élményeknek örül inkább, de a praktikus dolgokat is szereti, mint amilyen például egy törölköző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.