Varnus Xavér többször nősült, egyik feleségét két nap szerelmeskedés után vette el

Forrás: fem3 -
orgonaművész házasság válás család apaság Varnus Xavér gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varnus Xavér nem az a szégyellős fajta, akkor sem, ha a hölgyekkel kapcsolatban kell vallania. Márpedig ebben a témakörben van mit mondania, az orgonaművész ugyanis nem egyszer nősült meg eddigi élete során. 

Ifjú éveinek szerelmi életéről a HOT! Magazinnak meglepő dolgokat árult el, többek között azt is, hogy 16 évesen korengedménnyel vette el az első feleségét.

„A második feleségem, Jane tizenhárom évvel volt idősebb nálam. Egy baljós zenei kimenetelű próbán ismertem meg, és két nap szerelmeskedés után összeházasodtunk" - osztott meg az olvasókkal intimebb részleteket is a magánéletéből az orgonaművész.

Varnus Xavér Forrás: fem3

Ennek a kapcsolatnak a gyümölcse Xavér idősebbik fia, Dan. A házasság vége válás lett, harmadik felesége egy francia nő volt, Kathy, ő az édesanyja a művész kisebbik fiának, Nicholasnak.

Xavér, aki rendkívül büszke a fiaira, de inkább tartja magát a barátjuknak, mint a klasszikus értelemben vett édesapjuknak, aminek egyik oka, hogy volt olyan időszak az életükben, amikor Dannal hosszú évekig nem találkoztak - írja az nlc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.