Hihetetlen: öt év alatt 160 kilótól szabadult meg Teresa

fogyás életmódváltás változás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teresa elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt években, és most, hogy a feleslegessé vált bőrtől is megszabadították, végre jól érzi magát a bőrében.

Teresa Parent az elmúlt öt évben óriási változáson ment keresztül, és fogyásával rengeteg követőjét inspirálta a mozgásra, életmódváltásra. Azt is megmutatta követőinek, hogy nézett ki a 21 kilót nyomó felesleges bőrmennyiség, amely ülő helyzetben a térdéig ért.

„Zavarba ejtő és szégyenletes, ahogy most festek, de próbálok a jó dolgokra koncentrálni. Nagyon sokat és nagyon keményen küzdöttem azért, hogy megmentsem a saját életemet. A videókat nemcsak saját magamnak készítettem, hanem mindenkinek, aki úgy érzi, ideje lenne lefogynia" – mondta még azelőtt, hogy eltávolították a felesleges bőrt.

@transformingteresamarie#weightloss#weightlosstransformation#weightlosscheck#weightlossmotivation#loseweight#obesity#plasticsurgery#plasticsurgeon#looseskin#weightlossprogress#fyp#foryou @drcharliechen ♬ Forever - Labrinth

Teresa 258 kilóról indult, és saját elmondása szerint azért hízott el ennyire, mert testvére elvesztése után az evésbe menekült. A tanárként dolgozó nő rengeteg gyorséttermi kaját evett: a kedvencei közé tartozott a pizza, a mogyoróvajas szendvics, a chips, a keksz.

Utólag úgy véli, volt olyan nap, hogy akár 10 ezer kalóriát is magához vett.

A szervezete nem hagyta válasz nélkül a hízást, szívproblémái lettek, így nem volt kérdés, hogy azonnal változtatnia kell. Mozogni kezdett, életmódot váltott, és gyomorszűkítő műtéten is átesett -szúrta ki az NLC.

@transformingteresamarie#weightloss#weightlosstransformation#weightlossprogress#weightlosscheck#DoritosTriangleTryout#weightlosstips#weightlossmotivation#loseweight#transformation#plasticsurgery#plasticsurgeon#looseskin#fyp#foryou @drcharliechen ♬ cardigan - Taylor Swift

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.