"Most már k.rvára elegem van!" - Nemazalány durván kiakadt a követőire

Forrás: Instagram -
Halastyák Fanni követő Nemazalány plasztika kiakadás plasztikázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halastyák Fanninak elege lett abból, hogy a követői állandóan azt találgatják, mit csináltatott meg magán, és ennek hangot is adott.

A Nemazalányként ismert Halastyák Fanni besokallt, és egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban tette helyre a rajongóit. Az énekesnőnek abból lett elege, hogy rendszeresen azt híresztelik róla, hogy szinte mindenét plasztikáztatta, pedig ebből semmi nem igaz.

"Na, most már k.rvára elegem van! Hagyjatok már békén, semmilyen orvosi beavatkozásom nincsen, azon kívül, hogy félévente töltetek a számba. Még csak műszempillám sincsen, csak ha ragasztok! Úgyhogy hagyjatok már engem békén ezzel a sok sz.rral! Egyet mondok nektek, megfejteni nem fogtok tudni! Egyszerűen azért, mert nem akarom. Majd ha akarom, akkor megfejthettek, addig meg jó tippelgetést és találgatást"

-írta Fanni, aki a közelmúltban őszintén vallott betegségéről.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.