"Jól áll a várandósság" - Kulcsár Edina megmutatta, mekkora a terhespocakja - Fotó

Forrás: instagram/kulcsaredina -
terhesség terhespocak G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina ritkán posztol terhespocakjáról, most azonban kivételt tett, és megmutatta, milyen nagyot nőtt az elmúlt időszakban.

Az egykori szépségkirálynő és vőlegénye, G.w.M első közös gyermeküket várják. Mostanra már azt is tudni lehet, hogy születendő gyermekük kislány, és tavasszal jön világra.

A sztáranyuka ez idáig csak egyszer-egyszer tett közzé olyan fotót, amin a kíváncsi követők láthatták terhespocakját, most azonban kivételt tett: egy egész alakos, fekete-fehér képet posztolt közösségi oldalára, amihez ezt írta:

"Az első 2 várandósságomnál sem volt kicsi a pocakom, de a mostani babavárásom abszolút viszi a prímet méretek szempontjából. Azt mondják, hogy minden egyes várandósság alkalmával egyre nagyobb és nagyobb a pocak. Az eddigi tapasztalataim alapján ezt abszolút alá tudom támasztani. A képet pedig a legügyesebb kis fotós csinálta, a kisfiam, Medox!"

A fotót ide kattintva lehet megnézni.

Forrás: instagram/kulcsaredina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.