Kis Grófo őszintén beszélt a magánéletéről: "Szeretnénk még egy kisbabát"

Forrás: Instagram -
Kis Grófo gyermekvállalás őszinteség magánélet roma hagyományok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo nagyon büszke a családjára, gyermekeit is a roma hagyományok szerint neveli. Most elárulta, pontosan mit jelentenek ezek a tradíciók, és arról is vallott, szeretnének-e még gyermeket.

Kis Grófonak és a feleségének, Tündének három közös gyermekük született: Lacika, Armandó és Brilliána. Az énekes őszintén beszélt arról, hogy karrierje kezdetén nehezen tudta megteremteni az egyensúlyt a magánélet és a munka között.

„Volt egy nagyon komoly beszélgetésünk a feleségemmel 2015-2016 környékén, ugyanis akkoriban évente 600 fellépésre is elutaztam, és nem sok időm jutott a gyerekekre. Beláttam, hogy ez így nincs rendben: azóta a hétköznapokat teljes mértékben a családnak szentelem.

A gyerekeimnek azt tanítom, hogy ha az alázat tehetséggel párosul, mindent el lehet érni az életben; ezen felül a szeretet és az egymás iránti tisztelet fontosságára nevelem őket.

Azt gondolom, Tünde a határozottabb szülő; én megengedőbb vagyok, főleg Brilliánával, ugyanis a két fiú után, a kislányom születésekor tudtam meg, hogy mi a szerelem" – mesélte az énekes, aki a feleségével egy negyedik gyermek vállalásán gondolkozik.

Forrás: Instagram

Tündével az elkövetkező egy-két évben szeretnénk még egy kisbabát. Persze, az, hogy mikor érkezik meg, nem csak rajtam múlik

– mondta Grófo, aki családjával a roma hagyományok szerint éli a mindennapjait.

„A roma kultúra arra inspirálja a nőket és a férfiakat, hogy egy életre válasszanak párt. Nyilvánvalóan nincs garancia arra, hogy a kapcsolat jól működik majd, de a házasságomban soha nem volt szó válásról vagy megcsalásról. Ugyanis megkaptam azt a szeretetet a feleségemtől, ami miatt nem kellett ahhoz folyamodnom, hogy máshol keressem a boldogságot, és ez köztünk oda-vissza működik. A kultúránk az öltözködésre is kiterjed: a nők felé elvárás, hogy térd alá érő szoknyát viseljenek. Azonban fontos tisztázni, hogy ez nem kényszer, hanem természetes része a hagyományunknak.

A házasságot illetően engem még úgy neveltek, hogy romaként roma párt kell választanom, ám a gyerekeim esetében szeretném a szívükre bízni ezt a döntést.

Persze, a kislányom jövendőbeli udvarlója kösse fel a gatyáját, de egyelőre itt még nem tartunk."

Azt gondolnám ideálisnak, ha a gyermekeim 18-20 éves korukra már kiválasztanák, kivel szeretnék összekötni az életüket

– fejtette ki Grófo a HOT Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.