Tíz évvel ezelőtt robbant be a köztudatba Kis Grófo: nekik köszönheti, hogy nem szállt el

Forrás: Instagram -
Kis Grófo feleség siker zenész karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo az utóbbi években Magyarország egyik legismertebb zenésze lett. Bár elképesztő fiatalon futott be, mégsem szállt el magától. Elmondta, ez édesapja, felesége és Isten érdeme.

Éppen tíz évvel ezelőtt, 2012-ben robbant be Kis Grófo a köztudatba, a Jollyval közös No Roxa Áj című számmal. A hatalmas siker miatt egy időben kénytelen volt elhanyagolni a családját.

Kis Grófo Forrás: Instagram

"A családom többet hallott a rádióban meg a tévében, mint otthon. Aztán a feleségem felhívta a figyelmemet, hogy nem minden a munka, és én egyből visszavettem a tempóból, mert beláttam, hogy igaza van, hiszen hiába ismer, szeret egy ország, ha a számomra legfontosabbakkal nem tudom megosztani az örömömet" – mesélte Grófo a Story magazinnak. Ám nemcsak felesége, az édesapja is a földön tartotta az énekest egészen a két évvel ezelőtt bekövetkezett haláláig.

"Egyszer rám szólt, hogy ne vegyek magamnak olyan sok drága ruhát, mert a túlzott költekezésnek nem lesz jó vége" – folytatta. "A mai napig nem fogtam fel, hogy milyen nagy dolog, amit eddig elértem. Isten fogja a kezemet és nem engedi, hogy elszálljak, meg kell maradni embernek, mert alázat nélkül siker nincs."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.