Újra szerelmes Harsányi Levente: a rádiós kedvese "fiatalabb és alacsonyabb" nála

Forrás: Origo -
párkapcsolat Harsányi Levente új szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert rádiós és tévés műsorvezető nemrég ünnepelte ötvenharmadik születésnapját.

Harsányi Levente majdnem hat évvel ezelőtt, 2017 őszén vált szingli apukává, miután két gyermekének édesanyjával közösen úgy döntöttek, külön folytatják tovább az életüket. A műsorvezető és egykori kedvese a szakítás után is baráti viszonyt ápolnak, és együtt nevelik gyermekeiket. Leventére fél évvel a történtek után rátalált a szerelem, de 2020 tavaszán véget ért ez a románc.

Három évvel a második szakítás után most ismét foglalt Harsányi Levente szíve.

Harsányi Levente Forrás: Origo

"Hosszú idő után van egy hölgy az életemben, akivel alakulóban van valami. Annyit árulhatok el róla, hogy fiatalabb és alacsonyabb nálam. Viszonylag még friss a dolog, ezért nem szeretnék bővebben beszélni róla. Ha majd komolyabbra fordul közöttünk a kapcsolat, talán együtt is fogunk mesélni. Az tény, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában, haladunk az úton, jó minden" – mesélte Levente a Blikknek.

– mondta a rádiós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.