Kulcsár Edina kiborult: "Vannak, akiknek fáj más boldogsága"

Forrás: Instagram -
kiborulás G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsár Edina hosszú posztban reagált az elmúlt napok történéseire, hozzátéve, őt ma már nem érdekli, mi történik a világban, vagy ki mit mond rá.

Az utóbbi napokban ismét áll a bál Kulcsár Edina és G.w.M körül, miután a rapper a modellel közös esküvői fotója alatt gyalázta gyerekei anyját, Nagy Melanie-t, amire G.w.M exe csípős választ adott.

Az egykori szépségkirálynő is beleállt a botrányba, és szintén egy, az esküvőjükön készült fotó mellé írt bejegyzésben fakadt ki. Bár senkit nem említ meg benne név szerint, nehéz nem arra gondolni, hogy többek között G.w.M exének is üzent.

"Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni" - kezdi Edina, aki úgy érzi, egy ideje már így éli az életét, de mindent "csendben és méltóságteljesen tűr". Hozzátette, neki a maximumon ég az igazságérzete, viszont férje szeretete körbeöleli, mint egy pajzs, és hatalmas lelkierővel ruházza fel.

Kulcsár Edina, G.w.M Forrás: Instagram

Az őket ért kiritkákat úgy értelmezi, hogy "vannak, akiknek fáj más boldogsága", és "az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le". Edina azonban még a sok gonoszság ellenére is képes hinni a jóban, és csak azt kívánja a rosszakaróinak, hogy gyógyuljanak meg.

A hosszú poszt végén pedig azt is megemlítette, hogy őt amúgy ez az egész nem érdekli:

Az egész posztot ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.