133 kilósra hízott az influenszer a hírnév kedvéért

bizarr YouTube influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nikocado Avocado 2014-ben tűnt fel a YouTube-on, és az évek során több mint 700 millióan látták a videóit. Avocado, polgári nevén Nicholas Perry korábban kifejezetten cingár volt és vegán életmódot folytatott, de az online hírnév beszippantotta őt.

Az internetes híresség, aki régen szabadúszó hegedűsként dolgozott, különféle bizarr kihívásokat teljesít mukbangjai során, így nem csoda, hogy rövid úton jelentős súlyfeleslegre tett szert. Nicholas tisztában van azzal, hogy tönkreteszi egészségét ezzel az életmóddal: ő maga beszélt arról, hogy súlyos emésztési problémákkal, hasmenéssel és merevedési problémákkal küzd.

Annak ellenére, hogy megkérdőjelezhető karrierjének vannak hátulütői, úgy tűnik, nem áll szándékában abbahagyni a tevékenységét – legutóbbi kihívását mindössze három hete töltötte fel a legnépszerűbb videómegosztóra – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.